| Autor |
Nachricht |
Lialfloavycaf
|
squirting sex ostrava dnes |
|
Asi po týdnu nám oznámila, že k ní dnes jde na něco jako soukromé doučování a že by to mohla být ta pravá příležitost. My jsme zatím všechno připravily. Kámoš přinesl videokameru, složily jsme se na dost dlouhou pásku a kameru umístily tak, aby nebyla vidět, ale zároveň objektiv snímal skoro celou část pokoje. Radka kameru nenápadně zapla a já vám teď popíšu jak to vše vypadalo... Radka si na sebe vzala sukni, která jí sahala asi deset centimetrů nad kolena. Samozřejmě jsou i kratší sukně, jenomže Radka pod ní neměla vůbec nic, kromě vyholené dírky. Chtěl jsem říct dvou dírek a černá podprsenka zakrývající pěkně velké kozy se až moc nápadně rýsovala pod zaleným průsvitným tričkem, na kterém nebylo ani o trochu látky na víc. Však už, když se Žalud objevil v jejím pokoji, byl nějak nezvykle rozrušený. Začalo to skutečně nenápadně. Oba si sedly k psacímu stolu na proti sobě. Radka zadala předpis realné funkce f:y=ax+b... a přitom se naklonila tak, že jí bylo nemalým výstřihem vidět úplně všechno. Ale musela do Žaluda trochu drcnout, aby se podíval. Jakmile uviděl z blízka, jak ji bůh obdařil začal se červenat. Radka využila jeho zmatku a sedla si před něj rozkročmo na stůl. Když na něj vykoukla růžová kundička málem dostal záchvat. Radka nečekala a pustila se do rozepínání kalhot. Měla to už nacvičena perfektně, a tak to trvalo jen chviličku. Žalud byl ještě pořád v šoku, a tak mu bylo celkem jedno co Radka dělá. Konečně se propracovala až k jeho famfulínkovy. Byl to opravdu pindík. Vypadal jak právě vylíhnutý ptáček. Chvilku si s ním hrála a nakonec ho ještě ve visacím stavu šoupla do pusinky. To už se Žalud probral z komatu a začal ustupovat. To mu však rozrajcovaná Raduš nedovolila a tak vždycky, když sebou žalud cuknul jemně ho kousla a on se uklidnil. Zatímco já už bych to do Radky vpustil, jemu se začal sotva topořit. Jak Radka ucítila, že jí v puse roste začala mu ho sát ještě víc a víc, přitom mu masírovala jeho pytlík. Uléhala jsem s pocitem dobře vykonané práce a jelikož bylo něco málo před třetí hodinou ranní hned jsem usnula. Pak se mi zachtělo rozdat si to s Denisou zezadu. Vytáhl jsem svůj klacek a otočil jsem si jí na bříško tak, aby na mě vyšpulila její nádherně kulaťoučký zadeček. Přejel jsem si prstem po žaludu a zasunul ho opět do té teplé, růžovoučké komůrky. Začal jsem v ní pomalounku jezdit a zrychloval jsem, až moje boky pleskaly o její zadeček. Denisa se na mě podívala a jazykem si olízla rty. To mě vyburcovalo ještě k větší rychlosti přirážení.Pomalinku jsem začal pociťovat, že už to dlouho nevydržím. „Chceš naplnit až po okraj tvoji dírku?“, zeptal jsem se Denisy. „Ach, nepřestávej. Udělej mi to až do konce. Přeci teď nepřestaneš! Pusť do mě!“ Byla to fakticky vášnivá dívka. Právě v okamžiku, kdy mi začalo cukat v penisu, začala je její pochva rytmicky stahovat. „Už se to nedá vydržet!“, vyrazil jsem ze sebe a pustil jsem do jejího otvoru veškeré semeno, které ve mně bylo. Ještě chvilku jsem v ní zůstal, než odezní její orgasmus. Když jsem vyndal můj, teď již ochabující penis, vytékal z její dírky pramínek milostné šťávy smíchané s mým spermatem.„Ahh, to bylo tak nádherné. Nemohli bychom si to ještě někdy zopakovat?“, řekla takovým roztouženým hlasem. „Ale samozřejmě. Mě se to s tebou taky moc líbilo. Jsi tak žhavá a rozpálená jako uhlík v kamnech a vypadáš, jako bys nikdy neměla dost.“ „Tak dnes večer u mě v pelíšku. Souhlasíš?“ „Samozřejmě. A kde bydlíš ty můj poklade? jasmin.com
Ja se tam minulou nedeli prave taky rozjel ale naptoti Mamuta je jen opusteny barak.Budu vdecny za podrobnejsi popis mista.DikyAnonymní,
[url=http://fillrinlongkit.cholerik.cz/láznA›-kynLľvart.htm]láznÄ› kynĹľvart [/url] [url=http://fillrinlongkit.cholerik.cz/sex-frĂ˝dlant-nad-ostravicĂ.htm]sex frĂ˝dlant nad ostravicĂ [/url]
|
|
| 02.03.2010 08:06 |
 |
 |
Lialfloavycaf
|
prsaty holki kamasutra popisy |
|
Tak som túžil, aby mi ho poriadne pohonila, ale ona nie - iba jemne sa s ním hrala a ešte viac ho dráždila. Oprel som sa teda pohodlne o dvere a vychutnával tú rozkoš. Bol som napätý v očakávaní, čo mi táto neznáma žena predvedie. Keď sa s ním trochu pohrala a on ešte viac povyrástol, dopriala mu pár chvíľ oddychu. Zatiaľ sa ona vyzliekla úplne do naha, pomaly, aby som ju mohol plne vychutnať. Stála predo mnou tak, ako prišla na svet a ja som sa len utvrdil v tom, čo som vnímal aj cez šaty - mala krásnu, žensky zaoblenú postavu s nádhernými plnými prsiami. Vzal som jej ich jemne do rúk a pomasíroval som jej bradavky ukazovákom a palcom. Ihneď stvrdli a vztýčili sa od vzrušenia. Ale nenechala ma pokračovať ďalej, opäť si kľakla a ja som čakal, čo bude nasledovať. Tentoraz som sa zapojil aj ja a ako mi to len dovoľovala táto poloha, masíroval som jej prsia a hlavne tie nádherné stvrdnuté bradavky. Ona sa zatiaľ venovala môjmu penisu, tentoraz ho vzala do ruky a jemne stiahla predkožku, pomalým a nenáhlivým pohybom. Potom ho chytila pevne do dlane a urobila tento pohyb ešte raz a potom ešte a ešte, ale už nie tak pomaly. Měla ji krásně těsnou a věděl jsem, že to bude báječně pošoustáníčko. Vjel jsem do ní až nakonec a začal jsem prudce mrdat. "Ježíš... bože... mrdej, fest... rychle... ber mě víc." řvala Bohuna. Už jsem neměla chlapa alespoň rok. "Všichni na mě kašlou... mrdej... ááá. "Byla hotová hned, ale neustal jsem. Vždy jsem si chvíli oddechnul, zpomalil a začal znova. Rval jsem ho do ní alespoň dvacet minut. Byla celá zpocená, ale vydržela. Teprve když byla hotová nejméně desetkrát, ne-li více, zasténala: "Vystříkej mi píču, dělej, naplň mi ji až po okraj, mrdej. " Objala mne prudce a začal jsem se tedy dodělávat. Konečně jsem cítil, jak to do ní pumpuju. Bylo to slastné, vzrušující a krásné. Ale nenechal jsem ji na pokoji. Sjel jsem dolů a začal jsem jí zuřivě lízat kundu. Chlemtal jsem moje semeno smíšené s její šťávou a bylo mi krásně. Přitiskla si moji hlavu mezi nohy a nechala mne. Byla ještě jednou a teprve potom jsme si oddechli. Bohuna byla celá zčervenalá: "Já se tak stydím Pavle." "Za co, prosím tě. " "Takhle mi to ještě nikdo neudělal a... asi jsem strašně řvala a tak. Ale když mi bylo tak fajn... " "Ale líbilo se ti to, ne? Máš fantastickou pičku," za šeptal jsem jí. To už se. Bohuna vrhla na mého frajera a začala ho znovu zpracovávat. Olizovala z něj semeno i šťávu a na konec si ho vsunula do úst. Narvala si ho tam skoro celého a měl jsem strach, že ji zadusí, ale zároveň jsem znovu cítil příval vzrušení. Začala mi ho ústy honit a rukou zpracovávala koule a kořen ocasu. Nakonec nahmátla svojí rukou pravičku své milenky a přitiskla si ji mezi nohy, aby jí tak jasně dala najevo, jak si přeje být milována. Potom, jakmile se její prsty opět daly do něžného mazlení, hladila Adrianu po jejím pevném plochém bříšku, aby nakonec prsty projížděla štěrbinkou plnou horkého sekretu a jemně jí tiskla prsty na poštěváček a znovu a znovu ji něžně masírovala, až k dokonalému nabuzení. Jejich polibky se ustálily na krouživém dovádění špiček jazyka o sebe, které se nakonec změnilo na Ladiny těžké vzdechy a Adrianiny tlumené výkřiky a nedočkavé přirážení bedry k prstům své zkušené partnerky. Lada sklouzla trošku níž a nasála do pusy Adrianinu bradavku a špičkou jazyka začala kolem ní a přes ni přejíždět až nádherně naběhla do neskutečné velikosti. Ada přestala své výkřiky tlumit a celé její tělo se chvělo v očekávání stále větších návalů rozkoše a potěšení. poradny suk
HS jsem nikdy v životě nepoužil, a už vůbec ne v souv.s nořením) Spíš mě překvapuje, jak málo lidí(dle zkušeností z mého okolí) ví o tom,že se vůbec dá zrušit - natož holky z privátů při jejich lehkovážnosti... Schránky jsou samozřejmě zlatej důl pro nenažraný operátory.
most sexseznamka [url=http://quezapdosap.cholerik.cz/baculky-privát.htm]baculky privát [/url]
|
|
| 03.03.2010 14:29 |
 |
 |
|
|
Du kannst Beiträge in dieses Forum schreiben. Du kannst auf Beiträge in diesem Forum antworten. Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht bearbeiten. Du kannst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen. Du kannst an Umfragen in diesem Forum nicht mitmachen.
|
|
|